(Vakantie van zaterdag 1 augustus t/m zondag 23 augustus)

We zien jullie graag weer op zaterdag 29 en zondag 30 augustus. Wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Graag parkeren bij de Scouting (laat honden hier niet hun behoefte doen, spelende kinderen) of aan de boskant tegenover nummer 27.

We nemen wel de anderhalve meter afstand in acht. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of koorts. Kom zoveel mogelijk alleen met uw hond/pup. Was uw handen voor en na uw bezoek aan de hondenschool.

Indien door slecht weer de condities van het veld het niet toelaten om te trainen (of wanneer om andere redenen lessen geen doorgang kunnen vinden) wordt dat voor 8.30 uur op deze pagina weergegeven. Dat geldt ook voor situaties als extreme warmte, ziekte en/of andere redenen.

Volg de gele pijltjes richting terrein!