Wij volgen de RIVM Regels.

Op 13 oktober heeft het kabinet ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd. Dit betekent dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen.
Cursussen van zaterdag zijn geannuleerd tot nader bericht!  (LET OP)

De cursisten van zondag zijn verdeeld in groepjes van drie om de laatste les af te kunnen maken.

Zaterdag 10,00 uur. Gaat door op 24-10-2020
Jasper, Monique, Mieke.

Zondag9.30 uur. Gaat door op 25-10-2020
Dennis, Eric, Kees/Annette.

Zondag 11.00 uur. Gaat door op 25-10-20
Fanny, Theo, Astrid.

Graag parkeren bij de Scouting (laat honden hier niet hun behoefte doen, spelende kinderen) of aan de boskant tegenover nummer 27.

We nemen wel de anderhalve meter afstand in acht. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of koorts. Kom zoveel mogelijk alleen met uw hond/pup. Was uw handen voor en na uw bezoek aan de hondenschool.

Indien door slecht weer de condities van het veld het niet toelaten om te trainen (of wanneer om andere redenen lessen geen doorgang kunnen vinden) wordt dat voor 8.30 uur op deze pagina weergegeven. Dat geldt ook voor situaties als extreme warmte, ziekte en/of andere redenen.

Volg de gele pijltjes richting terrein!